Masini

Maşina de echilibrat cu două standuri pentru ansamblul central

 

CMT – 48 îmbină două maşini într-o singură carcasă. Standul din partea stângă, CMT – 48, VSR  folosit pentru echilibrarea la turaţie înaltă a ansamblurilor centrale ale turbosuflantelor maşinilor de pasageri. Unitatea din partea dreaptă, CMT – 48 tr este folosită pentru echilibrarea ansamblurilor centrale turbosuflantelor camioanelor şi furgonetelor. De asemenea, este posibilă verificarea ansamblurilor centrale pentru scurgeri de ulei.

Această soluţie, CMT – 48 VSR Twin, vă permite să echilibraţi ansamblurile centrale ale turbosuflantelor maşinilor de pasageri, furgonetelor şi camioanelor folosind o singură maşină.

Elimină efectul de şuierat

Maşina este folosită în a doua etapă a procesului de recondiţionare a turbosuflantei pentru verficarea existenței unor fenomene dinamice nedorite ale rotorului la viteze nominale ale turbinei.

Echilibrarea într-o gamă completă de rotații prelungește durata de viață a turbosuflantelor și elimină efectul nedorit de șuierat.

 Accelerarea ansamblului central se face cu ajutorul aerului comprimat. Astfel rotorul poate atinge viteze de până la 280.000 rpm. Procesul de măsurare durează aproximativ 4 secunde.

 

galerie imagini

Detalii tehnice și parametri

Viteza maximă de echilibrare a standului VSR 280 000 rpm
Viteza maximă de echilibrare a standului de viteză medie 40 000 rpm
Dezechilibrul rezidual minim realizabil 0.01 gmm
Greutatea maşinii 350 kg
Dimensiunile maşinii 1450 (L) x 1000 (l) x 1600 (H) mm
Diametrul conductei de aer care se conectează la mașină 1 ţol
Presiunea aerului comprimat 6 bar
Capacitatea rezervorului de aer 0,5 – 1 m3

Pentru mai multe detalii descarca fisierul de mai jos sau contacteaza-ne