Despre

Piaţa automobilelor echipate cu turbosuflante

http://images.ivcpost.com/data/images/full/2937/cars-on-highway.jpg?w=600

Autovehiculele echipate cu turbosuflante devin o soluţie atractivă în contextul creşterii preţului combustibilului şi a costurilor ridicate de întreţinere a maşinilor de pasageri. Automobilele echipate cu turbo sunt cu 40% mai eficiente decât cele pe aspiraţie.

În Europa sunt 235 milioane de autovehicule dintre care aproximativ 70 de milioane sunt echipate cu turbosuflante. Estimările sugerează că acest număr se va dubla până în anul 2020. Acest fenomen este în strânsă relaţie cu micşorarea mărimii motoarelor din cauza  reglementărilor Comisiei Europene privind emisiile de carbon şi limitarea consumului de carburant.

În 2013 aproximativ 50% dintre motoarele de 1.7 L sunt echipate cu turbosuflante.

Turbosuflantele sunt concepute sa funcţioneze la rotaţii de 200 000 rpm şi sunt construite din aliaje special concepute să reziste la temperaturi ridicate pentru perioade mari de timp. Exploatarea necorespunzătoare a autovehiculelor echipate cu turbosuflante poate conduce la defectarea acestora.

Dacă acum câţiva ani singura posibilitatea de a remedia problema era achiziţionarea unei turbosuflante noi, astăzi este posibilă recondiţionarea lor având un echipament profesional, care în trecut era  adresat exclusiv producătorilor de turbosuflante.

Cei care investesc în acest moment în aceast domeniu nou beneficiază de o piaţă în plină creştere în Europa şi în special în România.

Turbo Solutions vă poate sprijini în acestă nouă oportunitate cu ajutorul producătorului de maşini de echilibrat, Turbosolutions care are în spate peste 20 de ani de experienţă în domeniul echilibrării.

Turbo Solutions este unul dintre liderii mondiali în industria producătoare de maşini de echilibrat fiind prezenţi pe 5 continente în peste 40 de ţări.

În sprijinul afacerii dvs. vă punem la dispoziţie toate piesele necesare recondiţionării turbosuflantelor cu sprijinul producătorului şi liderului în Polonia, KODE.

Cum funcţioneză o turbosuflantă ?

Gazele de eşapament  sunt direcţionate către roata turbină care antreneză în rotaţia sa rotorul de admisie ( roata compresor) prin intermediul unui ax.  Rotorul de admisie la rândul său, aspiră aerul din exterior, îl comprimă şi îl direcţioneză cu forţă către motor prin intermediul unui intercooler.

Astfel,  va rezulta o contitate mai mare de oxigen din compresia aerului şi răcirea acestuia. În momentul deschiderii supapei de admisie, aerul comprimat va pătrunde în interiorul cilindrului.

Avantajele folosirii turbosuflantelor sunt:

                         1. Putere mai mare faţă de un motor pe aspiraţie de aceleaşi dimenisuni.

                         2. Nivel mai scăzut al combustibil utilizat.

                         3.  Emisii scăzute de CO2.

FURNIZORI

furnizori_kode hovered furnizori_utilaje